Mijn Bio

Ik zat in een jeugdbeweging in Brussel en mocht op mijn 14e voor het eerst naar een fuif.

Ik voelde me meteen aangetrokken tot de boeiende rol van dj en ben via de jeugdbeweging in meerdere Brusselse jeugdhuizen beginnen draaien. Het begon met feestjes met een publiek van 40 à 50 personen, maar deze evolueerden later naar feesten van 200 à 300 personen.

Later draaide ik vaak in het collegium te Groot-Bijgaarden waar we al snel van een publiek van 500 à 600 personen spreken. Wat een kick!

Toen ik op mijn 18 de mijn studies verderzette in Aalst, werd de afzetmarkt veel groter... het ging toen van de ene studentenfuif naar het andere galabal dat ik draaide.

In deze periode mocht ik galabals van de VUB Brussel, Vlekho Brussel en KU Leuven op mijn palmares schrijven.
Tijdens mijn studententijd was ik ook 2 jaar te gast op vrijdag- en zaterdagavond in de Bierkelder en Artimania's op de Grote Markt van Leuven.

Toen ik afgestudeerd was bleek mijn tweetaligheid en de kennis van de nederlandstalige en franstalige charts een groot voordeel.

Ik ben toen opgemerkt door het Huis van Wonterghem voor wie ik tot voor kort huwelijksfeesten en privéfeesten draaide in Kasteel Gravenhof in Dworp.

Daarbuiten draai ik natuurlijk ook nog huwelijksfeesten en privéfeesten op andere locaties voor particulieren.


En af en toe word ik gevraagd voor productvoorstellingen, personeelsfeesten voor bedrijven, zoals Hilton Brussel, Alfa Hotel Antwerpen, Cisco, Pizza hut, Koninklijke Muntschouwburg....