Referenties

"Gezien wij geen klassiek trouwfeest wilden, waarbij iedereen tot 1 uur 's nachts aan tafel zit, beslisten we om de openingsdans reeds vroeg op de avond te plannen. Dankzij DJ Ivan was de dansvloer van 21u30 tot 4u 's nachts continu gevuld. Alle gasten kwamen aan hun trekken door zijn grote variatie in de muziekkeuze, waarbij telkens de beste platen uit elk genre de revue passeerden. Het werd een fantastisch feestje, waar onze vrienden, familie en collega's nog altijd over praten!"

KOEN & MIEKE - TROUWFUIF DENDERLEEUW - 200 GASTEN

"Onze trouwdag verliep van ’s morgens vroeg vlekkeloos. Prachtig weer, veel emoties tijdens de ceremonie, een leuke receptie en heel lekker eten. Toch was onze grootste wens dat deze feestdag afgesloten zou worden met een echt dansfeest.
Ivan zorgde namelijk voor een compleet gevulde dansvloer en dat vanaf de openingsdans tot in de (zeer) vroege uurtjes. Het deed ons echt plezier om zoveel familie en vrienden samen te zien dansen! Iedereen was het er achteraf dan ook over eens dat het echt een feest was. Heel veel nineties-muziek (nostalgie :)), meezingers en vooral allemaal dansbare platen waar zowel jong als oud zich urenlang op uitgeleefd heeft.
Beste Ivan, een welgemeende dank u! We hebben al enkele trouwers-in-spé jouw contactgegevens doorgegeven, want we zouden je graag nog eens tegenkomen op een ander trouwfeest! Ambiance verzekerd! Bedankt!"

STEFAN & INE - TROUWFEEST HET GRAVENHOF ALSEMBERG - 180 GASTEN

"Vanaf de eerste keer dat we je hoorde draaien, wisten we “hij wordt onze DJ voor ons trouwfeest”. Na onze meeting voor de trouw waren we dan ook snel overtuigd dat dit een schot in de roos ging worden. Met bijzonder gemak, een grote zin voor professionalisme en het nodige fingerspitzengefühl maakte je van onze avond een spetterende feest. Nog voor het einde van de openingsdans stond iedereen al op de dansvloer, die voor de rest van de avond overbevolkt bleek. Nogmaals bedankt om zowel voor onze families, onze vrienden en al onze kennissen de perfecte sound en de volmaakte mix door de boxen te laten knallen!"

ROEL & LEEN - TROUWFEEST KOLONIËNPALEIS BRUSSEL - 250 GASTEN


"Zijn de feestjes van dertigers uitgebluste aangelegenheden? Alvast niet met DJ Ivan achter de draaitafels! Met dank aan een uitstekende voorbereiding mét bezoek aan onze zaal en veel aandacht voor onze playlist. Reken daar nog een professionele lichtshow bij en het resultaat is een 'Thir(s)ty something party' waar we regelmatig nog positief op aangesproken worden!" Stien & friends

BD party 6 fiends SOCIO CLUB FC LIERSE - 30  VERJAARDAGSFUIF - 400 GASTEN

"Ivan zorgde bij de opening van de Emerald Bar ervoor dat je dagen erna nog het gevoel in je hebt van muziek muziek muziek. Muziek kan je vervoeren naar gedachten, herinneringen, prachtige momenten in je leven. Muziek kan je gek maken in de goede zin van het woord en als een dj goed aanvoelt wat voor muziek de mensen aanspreekt op zo'n avond dan kun je zeggen HIJ HEEFT HET, DIE DJ!!!
Nummers die hij die avond speelde die je al zo lang niet meer had gehoord en je denkt, oh wat gaaf, thuis komt en weer op i-Tunes gaat opzoeken om nog een keer dat gave nummer te horen en nu krijgt dit nummer weer een herinnering aan die avond. Als je dit voor elkaar krijgt als dj dat nummers weer een herinnering meekrijgen dan zit het goed. Dus Ivan bedankt voor de sfeer. Fantastisch professioneel!"

DE KEYSER HOTEL – EMERALD BAR - 300 GASTEN NL EN FR

"Na ons miniconcert om de nieuwe single "Far Away" voor te stellen aan de massaal opgekomen pers en publiek, wist DJ Ivan naadloos aan te sluiten met een geslaagde mix van alle muziekstijlen. Van bekende medemens tot Outlaw, van familie en vrienden tot collega-muzikanten, elkeen vond wel zijn goesting in de playlist en de ambiance loog er dan ook niet om. Niet evident trouwens om een hoop mensen hun werkdag 's anderendaags even te doen vergeten en hen te lang te laten blijven dansen :) Perfecte afsluiter van een geslaagde persvoorstelling!"

THE DITCH – PERSVOORSTELLING CD release - DE KAAI - 700 GASTEN NL


"Beste Dj Ivan,
Graag willen wij jou bedanken voor het doen slagen van deze onvergetelijke avond. Jouw spontaniteit & professionalisme hebben deze avond doen slagen. Je hebt ervoor gezorgd dat alles zeer goed is verlopen en dit was trouwens te merken aan de overvolle dansvloer.
Wij hebben ons ontzettend goed geamuseerd en niets als goede reacties gekregen.
Enorm bedankt. Wij willen graag alvast iedereen aanraden om jou als Dj te boeken want het is echt de moeite waard.
You are the best. Tot volgende keer."

POEPIE EN WENNE – LE SENSE D’HERBECQ - 150 GASTEN NL EN FR

"Momenteel, 2 maand na datum is de adrenaline stilaan weg aan het glippen uit ons lichaam. De energie die je krijgt uit een huwelijk en perfect huwelijksfeest is onbeschrijflijk.
Ik kan ieder één aanraden van het huwelijksfeest vooraf goed te organiseren zodanig dat je op de dag zelf met volle teugen(of glazen) kan genieten van de super momenten! Wat vooral belangrijk is voor de goede afloop van een huwelijksfeest is dat je je laat omringen door bekwame professionele mensen waar je 100% op kan vertrouwen! Daarom wil ik jou, Ivan en je team nogmaals bedanken. Ik zou zeggen als ik nog zou trouwen mag je terug komen maar hopelijk zit dat er niet meer in ..."

JANNA EN OLIVIER – LA RAMEE – 350 GASTEN NL EN FR

Het leuke aan Dj Ivan is dat hij de moeite nam om te luisteren naar onze wensen. Voor het feest hadden wij een afspraak met hem en hij nam ruimschoots de tijd om vragen welke muziekgenres wij graag zouden horen. Gezien wij een zeer gevarieerd publiek hadden op ons avondfeest heeft hij dan ook de perfecte mix gevonden om iedereen tot 5 uur ’s morgens op de dansvloer te houden. Een jaar later spreken onze familie en vrienden nog steeds over dit sublieme huwelijksfeest.

PASCAL EN JIMMY – HILTON BRUSSELS – 150 GASTEN NL EN FR